Taller de menjar saludable realitzat a l’escola de Sant Francesc d’Assís de Sa Pobla. Subvencionat i gestionat per l’IDI, Institut D’Innovació Empresarial, amb suport del Consell de Mallorca. En aquesta ocasió va estar enfocat al consum responsable de pa elaborat de forma tradicional.

Tallers dies 18 i 25 de maig de 2021, dirigit a alumnes de 1r i 2n d’ESO. Duit a terme pel forner pobler José Luis Jaume Sánchez, amb el suport de l’associació de forners de Mallorca.

Dia 3 de desembre del 2020 José Luis Jaume a ser guardonat amb el segon premi en el concurs la llesca d’or, organitzat i patrocinat per Panatics i Pan de calidad. El concurs va englobar tot el territori de les Illes Balears, tenint la final aquí en Mallorca. En Jose Luis, estava bastant decaigut, per esdeveniments negatius a l’àmbit familiar, així que es va presentar al concurs amb un pa moreno senzill, dels que oferim cada dida en la nostra tenda i la sorpresa va ser grata quan varen anunciar els guanyadors.
Enhorabona a Jose Luis, segon millor forner de totes les Balears!

Durant els cursos 2013 – 2014 i 2014 – 2015 En José Luis va realitzar ses primeres classes magistrals a una escola d’hostaleria, va ser a l’escola d’hostaleria d’Alcúdia, dirigida als alumnes de primer i segon de cuina. A partir del curs següent 2015 – 2016 ja va començar a ser tradició, la convidada de na Joana Maria i d’en Gabi, professors de restauració, que sa segona setmana de desembre s’impartís una classe magistral de forneria a l’escola d’hostaleria a s’Institut de Pollença. Normalment el tema principal són les ensaïmades i com a mínim dues o tres receptes més.